Rubí formarà part del 8è Congrés Nacional de la Gent Gran

La ciutat serà representada per membres del Consell Consultiu de la Gent Gran i l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí a l’acte que se celebrarà el proper 25 d’octubre

Tres representants del Consell Consultiu de la Gent Gran i l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí seran al 8è Congrés Nacional de la Gent Gran. Rubí formarà part d’aquest acte que se celebrarà el 25 d’octubre a Sant Fruitós de Bages per demostrar el caràcter pioner de la ciutat en qüestions com l’intercanvi intergeneracional.

El congrés mostra la seva preocupació pel present i el futur de les persones grans i, per aquesta raó, estructurarà l’acte en aquests dos blocs. El primer dedicat als drets i deures d’aquestes persones actualment, i el segon més enfocat en el tipus de polítiques d’adaptació que hauria d’assolir la societat envers l’envelliment. Per poder entendre aquestes dues qüestions, s’ha necessitat la participació de persones grans del territori que han fet les seves aportacions a través de diverses sessions de treball.

 

Les conclusions extretes del congrés, que compta amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, es posaran sobre paper en un manifest que es lliurarà a les administracions i entitats competents. 

Més informació