Un rubinenc proposa construir una pista d'skatepark a les piscines abandonades de Castellnou

Les instal·lacions han estat notícia recentment perquè la banda Coldplay va gravar part del videoclip de la seva nova cançó

En Félix Carbajal és rubinenc de tota la vida i aficionat als esports extrems i freestyle. Veí de Castellnou, ha viscut des de la infància molt a prop de les piscines que fa anys romanen abandonades i que són de titularitat privada.

El rubinenc ha obert aquest passat mes d'octubre una petició a la plataforma gofundme per recaptar fons per construir la pista d'skatepark "més gran del món". Tot i que reconeix que la iniciativa s'ha quedat una mica parada, creu que una obra d'aquestes característiques és "viable", ja que suposa poca obra i manteniment.

A més, assegura al TOT Rubí que no requeriria una gran construcció i es podria crear una pista de patinatge reomplint de formigó la piscina central, la qual cosa aprofitaria "molta adolescència de la urbanització". 

L'anomenada platja del Vallès

Les instal·lacions, que mostren un avançat estat de degradació i han estat objecte de vandalisme, es van guanyar el sobrenom de "la platja del Vallès" entre els anys 70 i 80, per la gran afluència de banyistes que rebia.

Més info: Fem una visita a les antigues piscines de Castellnou

En els darrers anys, l'espai s'ha convertit en escenari de videoclips i anuncis publicitaris, l'últim el de la banda britànica Colplay, que va gravar part del vídeo de la seva nova cançó, 'My universe'.

Més info: Coldplay publica el videoclip on surten les piscines abandonades de Castellnou

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.