Sant Cugat planteja retirar la concessió de les Carpes Lemon, a la carretera de Rubí

Es reforçarà la presència policial a la discoteca per prevenir més incidents

L'Ajuntament de Sant Cugat es planteja retirar la concessió a la discoteca Carpes Lemon, ubicada a la carretera de Rubí, després de l'allau humana que va deixar 6 ferits el passat divendres 8 d'octubre. Uns 4.000 joves es van concentrar a les portes del recinte, que és de titularitat pública, i es va provocar l'allau. La concessió finalitza el 2046. La discoteca nega tenir qualsevol responsabilitat.

Més info: Les Carpes Lemon neguen qualsevol responsabilitat en l'allau humana que va deixar 6 ferits

"Mirarem si hi ha incompliments de prou envergadura per plantejar-nos una rescissió”, ha assegurat l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, en declaracions a RAC1. De moment, l'Ajuntament obrirà un expedient informatiu, que s'ha portat als jutjats, per obrir diligències. Per iniciar la via penal, es requerirà la implicació dels afectats.

Reforç policial

L'alcaldessa ha detallat a RAC1 que pel pròxim cap de setmana s'activarà un dispositiu amb Policia Local i la divisió d'ARRO dels Mossos, al mateix temps que es comprovarà si el local "està complint la normativa". "S’ha de trobar la manera de com gaudir de l’oci nocturn i fer-ho amb seguretat", ha afegit.

Sobre els fets de divendres, assenyala que era "molt difícil de preveure" i demana no criminalitzar el jovent. 

Més info: 6 ferits en la cua d'un local d'oci nocturn a la carretera de Rubí per una allau de persones

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.