El Síndic de Greuges obre actuació d’ofici per avaluar les condicions de seguretat dels ciclistes

Vol conèixer les mancances en les infraestructures i les xarxes viàries arran de l'atropellament múltiple de Castellbisbal

Arran de l’atropellament múltiple a un grup de vuit ciclistes que circulaven per la carretera C-234 de Castellbisbal, i entre els quals dos rubinencs han resultat morts i un tercer encara continua hospitalitzat de gravetat, el Síndic de Greuges de Catalunya ha obert una actuació d’ofici.

L’entitat vol posar de manifest les dificultats de circulació en condicions de seguretat del col·lectiu i conèixer les principals mancances en les infraestructures i les xarxes viàries. Amb aquest objectiu s’ha adreçat al Departament d’Interior per demanar informació sobre les dades de sinistralitat dels darrers anys relacionades amb la circulació de bicicletes a les carreteres catalanes, i les principals carències detectades en matèria de mobilitat, xarxa i infraestructures viàries en relació amb la circulació de ciclistes.

També s’ha adreçat al Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori per conèixer la incidència de la circulació de bicicletes, les necessitats que s’hi detecten i les actuacions que tenen previst implementar per gestionar la mobilitat creixent en bicicleta.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació