Agenda del cap de setmana a Rubí

El Full Colors, les festes del Pilar, concerts i molt més aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana de Rubí ve carregat d’activitats ben diverses. Els amants de la fotografia poden realitzar una visita guiada per les obres fotogràfiques exposades per la ciutat. També se celebren les tradicionals festes del Pilar, el festival de grafiters i grafiteres Full Colors, així com concerts de blues i swing.

Divendres 11 d’octubre

-A les 19 h, presentació del llibre ‘Ho tornarem a fer’, de Jordi Cuixart, a la Biblioteca Mestre Tauler, a càrrec d’Òmnium Cultural.

Dissabte 12 d’octubre

- De 10 a 21 h a la plaça Josep Tarradellas, tercera edició del Full Colors Festival, que reuneix a 35 grafiters i grafiteres. També hi haurà activitats per a joves i infants relacionades amb l’art urbà.

- Festes del Pilar. A les 11:30 h ofrena floral a la Verge del Pilar a l’església de Sant Pere, i a les 12 h Santa Missa. A les 14 h hi haurà un dinar de germanor a Can Ramon, i a les 18 h Jocs Aragonesos al Centre Aragonès de Rubí.

 

- La Trocalleria. A les 10:30 a la plaça Mercat. Punt d’intercanvi setmanal itinerant d'objectes de segona mà on trobar oportunitats a canvi d’allò que ja no necessites.

- Visita guiada a les 11:30 h amb motiu del Festival de Fotografia de Rubí. Itinerari per la ciutat seguint les obres fotogràfiques exposades a peu de carrer, a càrrec del director del festival, Carles Mercader. Sortida des de la sala de l’Antiga Estació de Rubí.

Diumenge 13 d’octubre

- Segon dia del Full Colors Festival, de 10 a 21 h.

- Vermut musical a les 12 h, al Celler, a càrrec de Mercedes Moore, una gran cantant que viatja des de California, EEUU, i estarà acompanyada de l'espectacular Chino i la Big Bet. Entrada gratuïta.

- Swing Rubig Band al teatre municipal La Sala a les 18:30 h. Orquestra formada per 16 músics membres de l'Associació Jazz Rubí. Preu de l’entrada: 3 euros.