Carrers "per a vianants" o "campi qui pugui"

"Veig amb creixent preocupació l'augment imparable de patinets elèctrics, bicicletes i vehicles lleugers, envaint els carrers per als vianants i places de la nostra ciutat", opina aquesta veïna

Des de fa un cert temps, veig amb creixent preocupació l'augment imparable de patinets elèctrics, bicicletes i un llarg i divers etcètera de vehicles lleugers, envaint els carrers per als vianants i places de la nostra ciutat.

Els conductors d'aquests vehicles, m'atreveixo a dir que en un 90%, no observen cap norma de circulació, inesperadament et trobes enmig de dos patinets o bicicletes (algunes, d'empreses d'entregues a domicili), que van en els dos sentits de circulació, un amunt i l'altre avall, moltes vegades conduint fent ziga-zagues; no porten casc, ni llums, ni toquen el timbre per avisar que venen. L'excessiva velocitat i despreocupació amb la qual condueixen és angoixant pels vianants que, tot i anar per la vorera, no saps en quin moment t'atropellaran.

 

Com a ciutadana de Rubí i persona d'edat avançada, pensant en la seguretat de tots els vianants, faig aquesta súplica:

Demano encaridament, a l'autoritat o autoritats a qui correspongui vetllar pel tràfic dins la nostra ciutat, que, com més aviat millor hi hagi una normativa, que reguli amb normes molt clares, la utilització de la via pública pels esmentats vehicles, respectant els drets dels vianants i que aquesta sigui d'obligat compliment.

Els dono gràcies per la seva atenció i no dubto que comprendran la meva súplica. 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.