El futur que ens espera

"Actualment, després d'un any quasi de pandèmia, el futur encara és més complicat que anteriorment", opina Iván Zabal

Ara que a poc a poc estem veient com el virus va perdent força i, de mica en mica, va arribant el final del túnel fosc en el qual haurem passat més d'un any, molts ens preguntem ... Quin serà el nostre futur?

Abans que la Covid-19 arribés a Espanya, el futur dels joves no era molt prometedor a causa de la poca oferta laboral digna que hi havia. Actualment, després d'un any quasi de pandèmia, el futur encara és més complicat que anteriorment.

 

La pandèmia ha provocat que molts comerços hagin tancat per no poder suportar les restriccions i per tenir poques ajudes o ajudes insuficients per poder sobreviure. Això comporta que molta gent s'hagi apuntat a la cua de l'atur el qual ha crescut amb uns tants per cents elevats.

Esperem que, un cop passada la pandèmia, a poc a poc puguem anar recuperant l'economia i reconstruint una nova Catalunya de manera que s'obrin diferents opcions pels joves i no tan joves que necessiten treballar i viure amb dignitat.

Cada any que passa, els preus augmenten, els salaris, en cas de fer-ho, és molt més baix que l'augment dels preus de qualsevol producte en qualsevol àmbit.

Des dels òrgans superiors i competents haurien de fer un pensament de com solucionar aquest problema que arrosseguem des de fa molts anys. Pocs som els que hem tingut la sort de seguir endavant en l'àmbit laboral i de tenir una vida normal en la qual podem viure amb certa tranquil·litat però, no tothom té aquesta sort.

Com a ciutadà demanaria que, l'òrgan encarregat i competent en aquest àmbit, protegís a tota persona vulnerable i indefensa, sigui nacional o internacional.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.