Junts Rubí proposa un nou pla de suport a la mobilitat educativa internacional

L'objectiu principal és que els joves puguin enriquir-se amb altres cultures i millorar la llengua estrangera

Junts Rubí ha explicat aquest dijous una proposta de caràcter social i educatiu on plantegen donar suport a la mobilitat educativa internacional. Aquesta mesura ve acompanyada d'altres que ja han presentat envers la formació, com les beques per estudiar un tercer idioma i per les arts escèniques.

Més info: Junts Rubí planteja beques per a les arts escèniques i per aprendre un tercer idioma

Arnau Domènech, número 12 de la llista, assegura que viatjar a un altre país per estudiar "és una oportunitat de creixement, tant des de l'àmbit educatiu com el personal", però que són conscients de les dificultats econòmiques que això pot comportar per a les famílies, per això presenten aquest pla de suport amb cinc eixos bàsics.

Primer, amb aquest pla es vol donar cobertura a tots els alumnes rubinencs, des de la secundària fins al Batxillerat i la Formació Professional. Després s'identificarà les diferents modalitats de mobilitat internacional, com per exemple intercanvis o pràctiques professionals, per conèixer les seves realitats i detectar els punts positius i negatius, també s'identificaran altres beques que entren en joc, com el cas d'Erasmus+. Un cop s'hagi fet tot l'anterior, el pla preveu donar ajudes econòmiques a les famílies tenint en compte la seva renda familiar. Per últim, la proposta també contempla fer promoció de la mobilitat educativa internacional.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.