contingut promocionat
Policlinic Torreblanca L

Combat el sobrepès amb el baló gàstric

L'únic dispositiu mèdic que no necessita cirurgia, anestèsia ni endoscòpia

En un món saturat de dietes miraculoses i solucions de pèrdua de pes instantànies, la veritable transformació de la salut sovint es perd en promeses buides i expectatives poc realistes. La Unitat Mèdica de Sobrepès i Obesitat de Grup Policlínic reconeix aquesta necessitat i s'ha posicionat com una unitat mèdica pionera a Sant Cugat, ajudant a milers pacients en la seva lluita contra el sobrepès i l'obesitat.

 

Gif promocions noviembre Balon gastrico Rubi

 

Un mètode revolucionari que transforma vides

El baló gàstric és un dispositiu mèdic que compleix amb el que promet, una pèrdua de pes significativa sense la necessitat de cirurgia, anestèsia o endoscòpia. S'introdueix suaument en l'estómac a través d'una petita càpsula que s'ingereix amb ajuda d'una mica d'aigua. Una vegada en l'estómac, aquesta càpsula que està connectada a un tub prim, s'omple amb una solució salina. Aquest procediment es completa amb una radiografia per verificar que el Baló està ben col·locat.

Un procés ràpid i efectiu

Una vegada en el seu lloc, el baló gàstric comença a actuar contra la gana excessiva. Ocupa un espai de manera segura dins de l'estómac, ajudant els pacients a sentir-se plens més ràpidament i a reduir la quantitat de menjar que necessiten per a sentir-se satisfets. Aquest és el començament cap a una relació més saludable amb el menjar i cap a una vida més saludable. En finalitzar el Programa de pèrdua de pes, el Baló Gàstric es desintegra, i és expulsat de manera natural del nostre cos.

Un enfoc integral per a la pèrdua de pes

PÈRDUA DE PES SIGNIFICATIVA

En només 4 mesos, els pacients que han seguit aquest Programa de pèrdua de pes han experimentat una reducció del 10-15% del seu pes corporal total.

AUGMENT DE LA CONFIANÇA

En aconseguir els objectius de pèrdua de pes, l'autoestima i la confiança d'aquests/es pacients milloren notablement, permetent-los gaudir d'una millor qualitat de vida.

SUPORT TOTAL

L'equip mèdic de la Unitat de Sobrepès i Obesitat ofereix un acompanyament integral en tot el procés amb un assessorament nutricional i suport emocional des de la primera vista.

Líders en processos de pèrdua de pes saludable

Des de la seva fundació, la Unitat Mèdica de Sobrepès i Obesitat de Grup Policlínic ha destacat com a líder en l'àmbit de la pèrdua de pes saludable. Amb una visió pionera, han conreat un enfoc integral que aborda no tan sols el pes físic sinó també la càrrega emocional que aquest pot representar.

Sota la direcció del Dr. Javier Osorio, reconegut especialista en Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu, i el seu equip mèdic, l'atenció no es centra només en la xifra que mostra la balança sinó també en el benestar general, incloent-hi la millora de condicions de salut, i adaptant-se a les necessitats individuals de cada pacient. Sol·licita ara una visita informativa gratuïta amb el Dr. J. Osorio a Sant Cugat del Vallès en el 93 515 39 99 o enviant un whatsapp al 699 619 049.

Policlinic Rubí

Carrer de Pere Esmendia, 25, a costat dels jutjats de Rubí

Telèfon: 93 697 80 40

www.grup-policlinic.com

 

Més informació