contingut promocionat
Policlinic Rubí L

 

 

Els diferents tipus de cel·lulitis i com tractar-la

Durant aquest mes de juliol pots beneficiar-te d'un pack de tractaments específics per a combatre la cel·lulitis de forma personalitzada

Si vols saber els diferents tipus de cel·lulitis que existeixen i com alliberar-te d'ella t'ho expliquem a través dels professionals de Grup Policlínic que ens exposen les claus per combatre eficaçment la cel·lulitis. Per abordar de manera efectiva aquesta alteració de la pell, s'ha de saber les seves causes i identificar els tipus de cel·lulitis que existeixen i com tractar-la adequadament.

Policlinic rubi 300x600

 

Tipus de cel·lulitis:

Existeixen tres tipus, cadascuna té una causa i tractament diferent.

 1. Cel·lulitis Edematosa: Es produeix perquè les nostres cèl·lules de greix retenen aigua.
 2. Cel·lulitis Adiposa: També és coneguda com a “pell de taronja” es produeix pels mals hàbits alimentaris i el sedentarisme.
 3. Cel·lulitis Tova: És una evolució de la cel·lulitis edematosa combinada amb la reducció de producció de col·lagen i elastina de les nostres cèl·lules, és la més comuna a partir dels 45-50 anys.
celulitis

Els centres de Grup Policlínic disposen de la més avançada tecnologia i fan servir els protocols adequats per aconseguir tractar tots els tipus de cel·lulitis en les mínimes sessions i que el resultat sigui un èxit.

Durant aquest mes de juliol pots beneficiar-te d'un pack de tractaments específics per a combatre la cel·lulitis de forma personalitzada. Per a això disposes d'una cita gratuïta on tindràs una valoració personalitzada. Pots sol·licita-la en el 93 515 39 99 o en aquest enllaç.

El 90-98% de les dones tenen cel·lulitis en zones localitzades. Podem tenir diversos tipus alhora i es localitza en:

 • Malucs
 • Abdomen
 • Flancs
 • Genolls
 • Braços
 • Cuixes
 • Glutis
 • Papada

 

A Policlínic Rubí disposen de la més avançada

 

Policlínic Rubí

Carrer de Pere Esmendia, 25, al costat del jutjats

Telèfon: 93 697 80 40

grup-policlinic.com

info@grup-policlinic.com

Més informació