Les notícies més destacades de la setmana a Rubí

Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat de Rubí durant aquesta setmana

La pandèmia de la COVID-19 segueix centrant l'actualitat setmanal a Rubí, tanmateix, les dades registrades en el municipi comencen a tenir una lleu tendència positiva en aquesta final de setmana. A més, també s'ha recordat els onze rubinencs deportats als camps de concentració nazis i en política, s'ha realitzat un Ple Municipal protagonitzat per Endesa i els talls de llum. 

Així doncs, els dilluns 25 de gener, es recordaven les mesures i restriccions que segueixen en vigor fins al pròxim diumenge 7 de febrer per tal de frenar la pujada de contagis per coronavirus. 

Més info: Les mesures que continuen en vigor per frenar l'actual situació epidemiològica a Rubí

El dimarts explicàvem l'augment de rubinencs ingressats per la Covid-19 i també del ritme de vacunació a la ciutat que malgrat que no s'atura, avança lentament.

Més info: Augmenta el nombre de rubinencs ingressats per Covid-19

Pel que fa a dimecres, la campanya de conscienciació del coronavirus era l'obertura diària. Els promotors de la salut de Creu Roja han constatat que la majoria de rubinencs que van pel carrer porten posada la mascareta correctament i respecten la distància de seguretat.

Més info: La campanya de conscienciació sobre la Covid-19 arriba a prop de 5.000 rubinencs

 

Dijous, i en commemoració del Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l'Holocaust,  l'Ajuntament de Rubí presentava dimecres a la tarda un mapa informatiu que indica la situació de les Stolpersteine, les llambordes que recorden les persones deportades als camps de concentració nazis en record onze rubinencs. 

Més info: Rubí recorda els onze rubinencs deportats als camps de concentració nazis

Ja de cara al divendres, l'actualitat venia marcada pel Ple Municipal del gener. Un ple que ha girat entorn Endesa i els talls de llum i on també s'ha aprovat inicialment el nou Reglament orgànic municipal.

Més info: Endesa i els talls de llum protagonitzen el ple municipal de gener

Finalment, l'obertura del cap de setmana la centraven les últimes dades del Departament de Salut que mostren una lleu millora a Rubí i el nombre de rubinencs ingressats per Covid-19 baixa fins als 40.

Més info: 40 rubinencs ingressats per Covid-19 i 127 vacunats de la segona dosi

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.