Més de 33.000 persones ja tenen la pauta completa de vacunació a Rubí

La ciutat té el risc de rebrot situat a 1.479 i la mitjana d'edat dels casos confirmats en la darrera setmana és de 27 anys

Més de la meitat dels rubinencs ja tenen almenys la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19. Així, 43.703 persones han rebut la primera dosi, de les quals 33.360 ja tenen la pauta completa, segons dades del Departament de Salut.

Actualment, a la ciutat el risc de rebrot se situa en 1.479, el que dispara l'augment a comparació de fa deu dies, quan se situava a 160. La mitjana d'edat dels casos confirmats de coronavirus per PCR/TA és de 27 anys en la darrera setmana.

Els rubinencs que ja estan cridats a vacunar-se poden consultar a través de la web de Salut a quins llocs hi ha disponibilitat per vacunar-se. Si no hi ha places al CAP Sant Genís, com passa actualment, cal anar a un altre punt de vacunació massiva per a la població del Vallès Occidental, com per exemple la pista d'atletisme coberta de Sabadell, o bé a altres llocs del territori.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació