'Arrels', el musical inspirat en la vida d’Alan Montoliu, s'estrenarà a Rubí

L'obra es representarà aquests divendres al teatre municipal amb les entrades gairebé exhaurides

El musical 'Arrels' arriba aquest divendres 21 d’octubre al teatre municipal La Sala, amb les entrades pràcticament exhaurides. El muntatge s'inspira en la història del rubinenc Alan Montoliu, el jove transgènere que es va suïcidar després de patir assetjament a l'escola i al carrer. 

El darrer muntatge de la companyia WeColorMusic té tots els números de convertir-se en el musical emblema de la lluita contra la transfòbia i l’assetjament social cap al col·lectiu LGTBIQ+. Amb la història vital d’Alan Montoliu Albert com a punt de partida, Mar Puig Lecha i Mateu Peramiquel Borjas han construït un espectacle que vol posar damunt la taula la urgència de combatre les actituds vexatòries que, dia sí i dia també, han de suportar les persones que han decidit transcendir la normalitat imposada. 

El musical, que compta amb el suport de la família de l'Alan, explica la història del jove rubinenc sense eufemismes, però també sense dramatisme ni sensacionalisme, per evitar que torni a passar. 

Arrels es representarà aquest divendres a partir de les 20 h i les entrades ja es poden adquirir online o a la taquilla del teatre. El musical està adreçat a tots els públics però està especialment recomanat a partir dels deu anys.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació