Torna la Fira del Vi a Rubí amb els millors vins i escumosos catalans de l’any

El Ferrer Bobet 2016 ha estat escollit el millor vi i el Cava Bertha Cardús 2015 el millor escumós dels Premis Vinari 2019 que avui i demà es podran tastar a la Fira del Vi

Aquest cap de setmana, tornen a Rubí els millors vins catalans, que es podran tastar a l’antic celler cooperatiu de la ciutat.  La setena edició de la Fira del Vi portarà a la ciutat 15 dels millors vins i escumosos de l’any, entre ells, el Ferrer Bobet 2016 del celler Ferrer Bobet, reconegut amb el Gran Vinari d'Or al Millor Vi Català i el cava Bertha Cardús 2015, que s’ha endut el premi Gran Vinari al millor Escumós.

Els vins i escumosos es podran acompanyar de nou amb les tapes gastronòmiques que oferirà el Mercat Municipal fins una hora abans del tancament de la fira.

Tapes gastronòmiques a la Fira del Vi en anteriors edicions

Les inscripcions  tenen un preu de 10 euros per als tastos dirigits que formen part de l’oferta complementària de la fira.  Esther Bachs, directora tècnica dels Premis Vinari, conduirà tres tastos de vins (dissabte a les 13.30 h i a les 18.30 h i diumenge a les 13.30 h) i un de vermut (diumenge a les 12 h). Els tastos compten amb el suport de Bon Preu Esclat que col·labora amb el concurs de vins amb la senyalització de les referències premiades a les seves botigues i la prestigiosa marca austríaca Riedel tornarà serà la copa oficial dels tastos de la fira. Per assistir als tastos organitzats per Vadevi, cal formalitzar una inscripció prèvia en aquest enllaç.

Bodegues Rosàs organitzarà dos tastos, un a cegues i un altre per parelles

 

A més, l’establiment local Bodegues Rosàs proposa dissabte dos tastos: un a cegues (20 h) i un per parelles (21.30 h).  Per participar en els tallers que guiarà Marià Rosàs cal fer la reserva al web de la botiga del carrer Cervantes.

Música i activitats infantils


Els estands de vins, caves i vermuts es combinaran també amb música en directe que ja és una part essencial de la fira. La inauguració oficial de dissabte a les 12 h serà el preàmbul del primer concert del cap de setmana que portarà els Pep’s Show Boys a l’escenari del Celler (12.30 h). Al vespre, serà el torn dels Arumbo (19 h) i, com en totes les edicions de la Fira del Vi, tancaran la nit de dissabte els The Killing Hits (22 h). Diumenge hi haurà dos concerts més: els Muddy Wine feat Seijas Sax (11.30 h) i els Balta Bordoy & The Bad Boys (12.30 h).

A la Fira del Vi d'enguany també hi haurà actuacions en directe i tallers per als més petits

La Fira del Vi és un esdeveniment familiar i comptarà amb un espai dedicat als nens i nenes on els més petits podran fer treballs manuals relacionats amb el món del vi, jugar, pintar un mural gegant i seguir diferents espectacles.

Més informació