Els treballadors de Continental convoquen dos dies de vaga

Les jornades d’aturada laboral seran els dies 15 i 24 de gener

Com ja es va avançar aquest divendres, la reunió amb la direcció d’empresa de la multinacional per conèixer els nous possibles compradors de la planta de Rubí no ha convençut ni a treballadors ni a sindicats. Dins el full de ruta establert per al tancament de Continental, ara és el moment de trobar empreses interessades a comprar la planta de Rubí i establir un pla estratègic per a definir les prejubilacions i recol·locacions de les 760 persones que conformen la plantilla actual.

 Segons Josep Rueda, secretari general de CCOO d’Indústria del Vallès Occidental-Catalunya Central, “la reunió amb la direcció de l’empresa no va anar gens bé”. Explica que la direcció els  ha assegurat que hi ha dues o tres empreses de capital espanyol interessades en la compra de la planta de Continental a Rubí “però no ens poden revelar res”.

Rueda reconeix que hi ha nerviosisme i incertesa entre els treballadors per la desinformació actual per part de la multinacional, i per aquest motiu han convocat dos dies de vaga, que se celebraran el 15 i 24 de gener. També està previst que el 14 de gener assisteixi un inspector de treball per mitjançar entre l’empresa i els treballadors en vista de la convocatòria de vaga.

Fins el dia d’avui, els treballadors i treballadores de la planta de Rubí continuen amb la seva activitat laboral amb normalitat produint components electrònics per al sector de l’automòbil.

Més informació