Esgotades les inscripcions per a la Nocturna de Rubí en menys de 72 hores

Les 1.200 inscripcions per a la 12a Caminada Nocturna de Rubí s’han esgotat en menys de 72 hores

La 12a Caminada Nocturna de Rubí ha superat totes les expectatives i ha esgotat les inscripcions en menys de 72 hores gràcies a les xarxes socials i a la boca-orella. El Centre Excursionista de Rubí (CER) i Rubí d’Arrel, organitzadors de la caminada, reconeixen que ni tan sols ha fet falta treure un sol cartell al carrer.

Des de les dues entitats recorden que la recollida dels dorsals serà entre el 30 de setembre i el 2 d'octubre, de 18 a 21h al Centre Rubinenc d’Alternatives Cultural (CRAC), al carrer Sant Joan, 1. Per a l’organització, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, és molt important que les persones inscrites els vagin a buscar per poder participar en l'activitat, i que ho faci durant aquests tres dies, per així facilitar la tasca de l'organització voluntària. A més, es repartiran els fulletons amb el mapa del recorregut i el reglament. 

El camp de golf de Sant Joan està en desús des de 2018

L’edició d’enguany reivindica el camp de golf per a la ciutadania

La Nocturna de Rubí d’enguany tindrà lloc el dissabte 5 d’octubre, a les 20:30 h, amb sortida i arribada al pati de l’Escola Teresa Altet. La principal novetat és que el recorregut, si les negociacions entre l’Ajuntament de Rubí i l’Incasòl són fructíferes, passarà pel camp de golf de Can Sant Joan, actualment en estat d’abandonament.

Aquest espai en desús comprèn 80 hectàrees situades entre Rubí i Sant Cugat i la Caminada Nocturna de Rubí reivindica l’ús d’aquest espai per a la ciutadania.

 

Més informació