Nou servei d’ocupació per a persones amb discapacitat

El programa està adreçat a persones amb una discapacitat superior al 33%

El nou programa és portarà a terme gràcies al conveni entre el consistori i la Fundació Grupo Hada, que gestiona projectes d’inserció laboral i formació ocupacional per a persones amb discapacitat a diferents municipis del Vallès Occidental. La posada en marxa del servei s’emmarca en el Pla d’Atenció a les Persones amb Diversitat Funcional 2019-2022, que es va aprovar durant el mes de març, i facilitarà l’ocupació de 30 persones.

A través Serveis Integrals d’Orientació Acompanyament i Suport (SIOAS), les persones que ho necessitin trobaran al Rubí Forma un preparador laboral que els acompanyarà durant tot el procés de recerca de feina i inserció laboral; i un prospector laboral que contactarà amb el teixit empresarial més adequat i ajustarà les demandes tant de la persona participant al programa com de l’empresariat, oferint, si s’escau, accions formatives ocupacionals.

Sessió informativa aquest dijous a l’auditori del Rubí Forma

 

L’atenció individualitzada i orientació a persones amb algun tipus de discapacitat física, intel·lectual i/o sensorial, amb certificat superior al 33% amb l’objectiu que trobin feina al mercat de treball ordinari.

Les tècniques de la Fundació Grupo Hada han començat a treballar amb una sessió informativa aquest dijous a l’auditori del Rubí Forma amb la presència de 20 persones interessades. A partir del mes de setembre s’iniciaran les entrevistes de selecció dels participants i es configuraran els itineraris per a cadascun d’ells.

Les persones interessades a formar part del programa s’han de dirigir o bé al Rubí Forma o a l’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional i comunicar que tenen interès per al programa.

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?