Rubí celebra la Diada Nacional de Catalunya

Unes dues-centes persones han assistit a la tradicional ofrena floral a la plaça Onze de Setembre de Rubí

Malgrat la intensa pluja a primera hora del matí, Rubí ha pogut commemorar la Diada Nacional de Catalunya amb la tradicional ofrena floral a la plaça Onze de Setembre, al monument “Dempeus”. En l’acte institucional han participat cinc partits polítics amb representació (PSC, ERC, En Comú Podem, Veïns per Rubí i AUP), tres sense (Junts per Rubí, Esquerra Unida i Alternativa i Primàries Rubí), i 28 entitats rubinenques.

Unes dues-centes persones han assistit a la tradicional ofrena floral a la plaça Onze de Setembre de Rubí en una jornada que s'ha vist deslluïda per la pluja,  A causa del mal temps de primera hora s’ha optat per suspendre la sardana de la Colla Galzeran i l’actuació de la cobla La Principal del Llobregat, que havien de posar punt final a l’ofrena floral d’enguany. Ahir a la nit també es va anul·lar la marxa de torxes i la resta d’activitats previstes a causa de la pluja.

Rubinencs a la manifestació de Barcelona

Manifestació a la tarda a Barcelona

Centenars de rubinencs i rubinenques s’han desplaçat a Barcelona per participar en la manifestació de la Diada, que enguany ha tingut el seu epicentre en la plaça Espanya. La ciutadania de Rubí estava convidada a participar en el tram 13 de la manifestació, corresponent al Vallès Occidental.

A l'espera del recompte oficial, la manifestació a favor de la independència i l’exculpació dels presos polítics i les persones exiliades ha estat novament massiva.

Més informació