Les 5 notícies més llegides de la setmana

Recull de les notícies més llegides aquests últims dies al TOT Rubí

La setmana començava amb el canvi de nomenclatura de l'estació de Ferrocarrils de Rubí, que passarà a dir-se 'Rubí Centre'. A més, la parada de la Renfe serà 'Rubí Can Vallhonrat'.

Més info: L'estació de Ferrocarrils de Rubí es passarà a dir 'Rubí Centre'

El dijous es publicava que l'alcaldessa de Rubí i el regidor de Cultura van donar a conèixer els cinc primers grups que actuaran al festival dels RRandom, del 24 de juny al 3 de juliol, coincidint durant uns dies amb la Festa Major.

Més info: Ja es coneixen 5 dels grups que actuaran en el festival dels RRandom

El mateix dia, el Departament d'Acció Climàtica va activar un avís preventiu per contaminació atmosfèrica per l'arribada d'una nova onada de pols africana. La situació va portar nivells moderats de partícules en l'ambient atmosfèric a Rubí.

Més info: Arriba una onada de pols africana a Rubí

L'endemà, era notícia que una vintena de persones, convocades per Rubí Solidari, van concentrar-se a la plaça Pere Aguilera per mostrar el seu rebuig a l'assassinat de la periodista Shireen Abu Akleh, que va rebre un tret al cap durant una operació de l'exèrcit israelià a Cisjordània.

Més info: Concentració de rebuig a Rubí per l'assassinat de la periodista palestina Shireen Abu Akleh

També el divendres, per tancar el recull de les notícies més llegides de la setmana, Rubí va donar el tret de sortida a la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge, que feia dos anys que no se celebrava a causa de la pandèmia.

Més info: Rubí dona el tret de sortida a la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.