ERC Rubí reivindica que la totalitat de l'antic camp de golf sigui per fer un parc urbà

No estan d'acord amb recuperar l'espai de forma parcial i demanen crear una comissió de treball per definir el seu futur i gestió

El grup municipal d’Esquerra Rubí també s'ha manifestat després que el vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, anunciés aquest dilluns la intenció d'alliberar 60 hectàrees de l'antic camp de golf de Can Sant Joan, per convertir-les en un parc urbà entre els municipis de Rubí i Sant Cugat.

En un comunicat, la formació republicana explica que "convertir aquest espai de manera parcial (75%) en un gran parc suposa una victòria històrica de la mobilització ciutadana", però reinvidica que la totalitat de l’espai sigui un parc verd obert. 

En aquest sentit, el partit encapçalat per Xavier Corbera assegura que sempre ha estat al costat de les diferents plataformes ciutadanes que s’hi han oposat frontalment al camp de golf, en estat d'abandonament des del 2018, i ja en l’any 95 va ser l’únic grup polític que va votar en contra d’aquest camp de golf.

La formació republicana també ha aprofitat per assenyalar la tasca feta des de la Plataforma Reconvertim el Camp de Golf, qui s'ha mostrat preocupada pel destí de les més de 20 hectàrees que es quedarà l'Incasòl.

Més info: La Plataforma Reconvertim el Camp de Golf, preocupada per les 20 hectàrees que es quedarà l’Incasòl

Per aquest motiu, Esquerra Rubí proposa crear una comissió de treball per definir el futur d’aquest espai i la seva gestió. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.