Oberta la convocatòria per atorgar la col·laboració solidària de La Caminada Nocturna

Els dos projectes guanyadors de l'euro solidari de l'11a i 12a La Caminada Nocturna opten a 1.200 euros cadascun

La comissió organitzadora de La Nocturna, formada per membres del Centre Excursionista de Rubí i Rubí d'Arrel, ha fet públiques les bases per optar a la donació de l'euro solidari que es recapta amb cadascuna de les inscripcions a l'activitat a un projecte d'interès social per a la ciutat. 

La convocatòria servirà per escollir dos projectes, als quals se’ls adjudicaran les aportacions solidàries recollides en la 11a i la 12a edició de la Caminada Nocturna de Rubí.

Les candidatures es podran presentar fins el proper 31 de gener, de manera presencial a la secretaria del CRAC (carrer de Sant Joan, 1), de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 18 a 21 h, o bé de manera telemàtica, al correu electrònic cracrubi@gmail.com. S'hi poden presentar totes les associacions sense ànim de lucre de Rubí que tinguin entre les seves finalitats l'acció social.

El que es valorarà del projecte és que tingui impacte directe a la ciutat, i de manera preferent, que tinguin repercussió en la inclusió social, el manteniment del patrimoni local i natural o finalitats educatives. El jurat que decidirà els projectes seleccionats estarà format per un membre de l'organització de La Nocturna i dues persones vinculades al teixit sociocultural de la ciutat amb trajectòria reconeguda.

Les bases per presentar-se al concurs, així com tota la documentació a aportar, es poden consultar en aquest enllaç. Els projectes guanyadors opten a rebre una aportació econòmica de 1.200 euros cadascun, corresponents a l'aportació solidària de l'11a Nocturna (2018) i la 12a (2019).

 

Més informació