La Fira de Sant Galderic torna en petit format

Activitats i mostres durant aquest dissabte a diferents punts de la ciutat

Aquest dissabte 16 d’octubre torna a Rubí la tradicional Fira de Sant Galderic, tot i que ho farà de forma "testimonial" a causa de la pandèmia, i . Durant la 26 edició de la fira, dedicada a l'art i la pagesia, es faran diverses activitats i exposicions a diferents punts de la ciutat. Segons l’Associació Sant Galderic, entitat organitzadora, "la intenció és mantenir l'esperit" i esperar que l'any vinent es pugui realitat amb tota normalitat, com s'ha fet en els darrers vint-i-set anys. 

De 10 a 20 h, la plaça de l’Antiga Estació acollirà el mercat d’art i artesania, la 17a Fira Retro Clàssic, organitzada pels Amics dels Automòbils Antics de Rubí, i la 3a Trobada d’Il·lustradores i il·lustradors.

Durant el mateix horari, a l’avinguda de Barcelona, en el tram comprès entre els carrers General Prim i Josep Serra, tindrà lloc la primera Mostra d’Art al Carrer.

A més, el Museu Etnogràfic Vallhonrat oferirà una visita guiada gratuïta a partir de les 11 h a la plaça Montserrat Roig s/n.

També hi ha altres activitats paral·leles que coincidiran, com ara la mostra de grafit i art urbà Full Colors, que tindrà lloc tot el cap de setmana, i iniciarà una ruta pel graffiti a la plaça de l’Antiga Estació dissabte a les 17:15 h, i per a la qual cal reservar plaça aquí

Més info: Torna el festival de grafit Full Colors aquest cap de setmana

També hi haurà la visita guiada per les obres exposades al carrer del festival La Nuu, a les 11.30 h a l’Antiga Estació de FGC.

Més info: La Nuu torna a portar la fotografia als carrers de Rubí

CARTELL FIRA 2021 medis

D'altra banda, el cartell d’enguany de la Fira és obra de la fotògrafa Ingrid Llorens i la dissenyadora Rosa Roselló, que fa un homenatge a una de les últimes vinyes de la ciutat, la d’Òscar Puig, i al passat vinícola de Rubí.

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.