Cap incidència a Les Carpes en el segon divendres d'obertura de l'oci nocturn

Les Carpes Drinkking Lemon, juntament amb la policia, van crear un dispositiu de seguretat per evitar aglomeracions

L'oci nocturn retorna a poc a poc a la normalitat i amb ella arriba la calma. Nit tranquil·la i sense incidències la viscuda a les Carpes Drinkking Lemon Sant Cugat la del divendres 15 d'octubre, després que una allau de persones en la cua provoqués diferents ferits la setmana passada. Amb això, el dispositiu de seguretat dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local, la venda d'entrades anticipades i l'entrada a la discoteca de manera esglaonada van ser claus per acabar la nit sense cap contratemps.

AGUR0039

Exterior de les Carpes Drinkking Lemon

Així doncs, a partir de les 23 hores, el local santcugatenc va obrir portes per a unes 1.000 persones que comptaven amb entrades anticipades, mentre que a partir de les 00.30h es va posar en venda la resta de les entrades. Actualment, Carpes Drinkking Lemon compta amb un aforament de 2.700 persones. A més, des de l'empresa van assenyalar canvis en la seguretat per tenir un millor control de l'accés.

AGUR0052

Dispositiu de seguretat a l'exterior de Carpes Drinkking Lemmon. FOTO: Ale Gómez

 

AGUR0008

Dispositiu de seguretat a l'exterior de Carpes Drinkking Lemmon. FOTO: Ale Gómez


D'altra banda, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra van organitzar un dispositiu de seguretat a partir de les 23 hores al voltant de la discoteca. D'aquesta manera, el cos policial va poder controlar l'accés a la zona i evitar així aglomeracions.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació