Rècord a la 7a Fira del Vi de Rubí

A la Fira del Vi d’enguany s'han realitzat més de 15.000 degustacions, quasi 3.000 més que l'edició de 2018

La Fira del Vi de Rubí ha estat tot un èxit. Organitzada per Vadevi i l'Ajuntament de Rubí, ha donat l'oportunitat al gran públic de tastar fins a 14 dels vins guardonats, entre ells el Gran Vinari d'Or, el Ferrer Bobet 2016, i el Gran Vinari Escumós, el Cava Bertha Cardús 2015, a més de les altres referències dels cellers guanyadors.

Fira del Vi de Rubí 2019

L'afluència de públic ha estat massiva, en un cap de setmana de sol i bon temps, en el que els cellers han tingut l'oportunitat d'explicar els seus vins. S'han comptabilitzat més de 15.000 degustacions, quasi 3.000 més que l'edició de 2018. Vins molt especials tenint en compte que han superat als prop de 950 que es presentaven a concurs.

Fira del Vi 2019
El públic assistent ha pogut gaudir dels millors vins i escumosos catalans, així com de la gastronomia, amb food trucks que oferien propostes del món i una selecció de tapes del mercat municipal de Rubí. Tanmateix hi ha hagut actuacions musicals i tallers dedicats als més petits.

 

Fira del Vi de Rubí 2019

Els Premis Vinari i Bon Preu Esclat han oferit quatre tastos que s'han omplert fins a dalt, amb prop de 25 persones a cada un. Dirigits per Ester Bachs han servit per conèixer amb més profunditat les característiques de cada un dels vins i també dels vermuts que han aconseguit un Premi Vinari aquest 2019. La llista completa la teniu seguint aquest enllaç per saber quins són els millors vins de Catalunya.

Fira del Vi de Rubí 2019

Més informació