El Moviment pensionista i Rubí Sanitat reclamen millores en l'atenció sanitària de la ciutat

El Moviment per unes Pensions Dignes i Rubí Sanitat han entregat a l'alcadessa, Ana Maria Martínez, les més de 4.200 signatures que han recollit reclamant millores en l'atenció sanitària

El Moviment per unes Pensions Públiques Dignes de Rubí (MPDD) i la plataforma Rubí Sanitat s'han adherit a les mobilitzacions que a tot l'Estat es realitzaran per la convocatòria de la Coordinadora Antiprivatització de la Sanitat i per la Defensa de la Sanitat Col·lectiva. Així, aquest dissabte a la plaça de l'Ajuntament de Rubí, ambdós col·lectius s'han reunit per lliurar a l'alcaldessa Ana Maria Martinez les signatures reclamant millores en la sanitat pública de la ciutat.

En total, s'han recollit més 4.200 signatures, que l'alcadessa haurà de fer arribar a la pròxima entrevista que pugui concertar amb el Departament de Salut o el CatSalut. Una entrevista a la que els representats dels col·lectius han demanat poder acompanyar-la. 

El Moviment pensionista i Rubí Sanitat reivindiquen millores en l'atenció sanitària a la ciutat. FOTO: Redacció

D'altra banda, a l'assemblea d'aquest matí s'ha fet una breu valoració sobre la notícia rebuda la setmana passada sobre la instal·lació d'un Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) a les instal·lacions de Mútua Terrassa a partir del mes de novembre, i ha anunciat que treballa en l'elaboració d'un comunicat i també una moció perquè els grups municipals amb representació al ple la presentin a la propera sessió ordinària.

 

Tot i que consideren que l'obertura d'un CUAP a Rubí és "una bona notícia", el Moviment i la Plataforma recorden que la seva reivindicació és que sigui un centre "de gestió 100% pública", i no en mans d'una empresa privada com és Mútua Terrassa. 

El Moviment pensionista i Rubí Sanitat reivindiquen millores en l'atenció sanitària a la ciutat. FOTO: Redacció

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació