Primera jornada de vaga de la plantilla de Continental

Els sindicats informen que la vaga ha estat secundada al cent per cent per la plantilla

Avui és la primera jornada de vaga de les dues anunciades pels sindicats de la planta de Continental de Rubí. L’aturada laboral, de 24 hores, ha mantingut al torn de nit a la intempèrie al voltant de la fàbrica. Per suportar les baixes temperatures s’han hagut d’escalfar amb fogueres.

Els treballadors concentrats a les portes de Continental han suportat baixes temperatures durant la nit i primera hora del matí. FOTO: Redacció

   

A primera hora del matí, clàxons de conductors mostrant el seu suport als treballadors i arribada de diversos mitjans de comunicació. Els treballadors del torn de dia s’han unit a la concentració a les portes de la planta de Continental, i tenen previst manifestar-se pels carrers de la ciutat durant el matí.

Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, davant dels mitjans de comunicació locals. FOTO: Redacció

     

Javier Pacheco, secretari general de Comissions Obreres de Catalunya, ha explicat que la direcció de Continental continua sense voler concretar en els possibles compradors de l’empresa i des del sindicat demanen participar de forma directa en el procés de compra. “Com ens refiem d’una empresa que ha manifestat que vol marxar? No volem que ens arreglin la vida, ens la volem arreglar nosaltres i participar de manera proactiva. O formem part de la prospecció de l’empresa o hi haurà conflicte”, ha declarat Pacheco.

Més informació