Les notícies més destacades de la setmana

Repassa l'actualitat dels darrers dies a Rubí

La setmana del 27 de maig al 2 de juny ha vingut amb moltes novetats per a Rubí. Des de la programació de diferents activitats fins a entrevistes, l'actualitat de la ciutat no s'ha aturat. Et portem les notícies més rellevants dels darrers dies: 

La Irmandade Galega celebra amb gran èxit la Festa do Camiño

La comunitat gallega de Rubí va sortir al carrer, un cop més, per a celebrar la Festa do Camiño. Van portar a la Rambla del Ferrocarril el millor de la cultura de Galícia: gastronomia, dansa i molta música. Tothom que es va voler apropar va poder gaudir d'un ambient de germanor i lúdic.

Més info: La Irmandade Galega celebra amb gran èxit la Festa do Camiño

El festival Teatre sense Teatre omplirà Rubí amb una dotzena d'espectacles

La prèvia de la 8ª edició del Teatre sense Teatre ha tingut un gran interès per a la ciutadania. Les millors companyies de Rubí surten als carrers per a escenificar diverses representacions durant el cap de setmana del 31 de maig al 2 de juny. Se situen a diferents localitzacions de la ciutat amb l'objectiu de què el teatre arribi a tots els públics.

Més info: El festival Teatre sense Teatre omplirà Rubí amb una dotzena d'espectacles

El Ple aprova el pla local d'infància i adolescència

Aquest dimarts s'ha dut a terme el ple ordinari del mes de maig. Durant la sessió s'ha aprovat el pla local d'infància i adolescència, el pla d'inversions del Cicle de l'Aigua i un romanent de 3 milions d'euros. La moció de l'AUP per reduir l'asfalt i renaturalitzar la ciutat, única presentada en aquest ple, no ha prosperat.

Més info: El Ple aprova el pla local d'infància i adolescència

Ca n'Oriol i el 25 de Setembre celebren les festes de barri aquest cap de setmana

Els barris de Ca n'Oriol i el 25 de setembre celebren les seves festes aquest cap de setmana. Els primers centren el seu pregó en les directores de l'IE Teresa Altet i del CEE Ca n'Oriol amb motiu del seu 40è aniversari i del 20è aniversari, respectivament, i de l'historiador Jaume Parras. La seva programació destaca per la Trobada de Gegants i diferents actes de dansa i música. D'altra banda, el 25 de setembre portarà la seva tradicional fira d'atraccions, acompanyada d'espectacles variats.

Més info: Ca n'Oriol i el 25 de Setembre celebren les festes de barri aquest cap de setmana

La bòbila Saltó, 1962

Jordi Vilalta ens parla una setmana més sobre la història de Rubí, en aquest cas, sobre la bòbila Saltó. "Va ser construïda l'any 1920 i els propietaris foren el terrassenc Jaume Almirall i un enginyer de la companyia dels Ferrocarrils de Catalunya. La seva feina bàsica era la d'elaborar material ceràmic de construcció per tal de construir el túnel de la via del ferrocarril elèctric cap a Sabadell". 

 Més info: La bòbila Saltó, 1962

Mª Ángeles Escobar (Nacar): "Hi ha una franja d'edat que encara l'interessa el comerç local"

La María Ángeles Escobar és una rubinenca que porta més de 40 anys regentant un negoci. Actualment, es troba al carrer Magí Ramentol amb la seva perfumeria Nacar, que després de molt de temps, continua al capdavant amb molta il·lusió i nous reptes. Al TOT Rubí hem tingut l'oportunitat de parlar amb ella i saber una mica més sobre la història del seu comerç.

Més info: Mª Ángeles Escobar (Nacar): "Hi ha una franja d'edat que encara l'interessa el comerç local"

 

 

 

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.