Propostes culturals i problemàtiques veïnals, entre les notícies més destacades de la setmana

Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat de Rubí durant aquesta setmana

Les propostes culturals aquesta setmana han tingut molt de pes, i la setmana començava anunciant una nova edició del festival 'Addictes al microteatre' els dies 25 i 26 de juny al Celler, amb obres que giraran al voltant de la idea de l'atzar. 

Més info: Torna a Rubí una nova edició del festival 'Addictes al microteatre'

A més, aquesta mateixa setmana, el Celler de Rubí ha estat l’escenari del tast final dels Premis Vinari en la categoria de vins joves. Els vins dels cinc cellers guanyadors es podran tastar a la primera edició d'estiu de la Fira del Vi, que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de juliol.

Més info: El millors vins joves ja s’han decidit i es podran tastar a la fira d'estiu de Rubí

Un altre de les notícies principals i molt ben acollida pels lectors del TOT, ha estat una vegada més un dels articles de l'historiador local Jordi Vilalta, que parlava sobre l'antic forn de ceràmica situat al carrer Cervantes, Cal Gerrer

Més info: Cal Gerrer

Dimarts s'anunciava un petit gran pas per a la ciutadania, ja que l'Incasòl, propietari dels terrenys del camp de golf abandonat de Can Sant Joan, ha fet arribar als ajuntaments de Rubí i Sant Cugat una proposta de conveni per "renaturalitzar la major part de la finca". 

Més info: Pas endavant per obrir a la ciutadania els terrenys del golf de Can San Joan

Tornant en clau cultural, dijous s'anunciaven les novetats del Festival Internacional de Curtmetratges de Terror i Freak de Rubí i els premis Fora de Pla, que tindran lloc el 7, 8 i 9 de juliol al Castell. Amb el seu particular humor, les 'cuques' de l'InFest donaven tots els detalls de les dues gales que projectaran una trentena de curts. 

Més info: Novetats i "molt de terror" en la nova edició de l'InFest

Per tancar la setmana, el TOT s'ha fet ressó d'una problemàtica que arrosseguen des de fa anys els veïns de Can Fatjó, els Avets i Sant Jordi Parc: els episodis de males olors que pateixen i que procedirien de la fàbrica Rensika. 

Més info: El Saló del Còmic i el Manga i les festes de barri omplen d'activitats el cap de setmana

El cap de setmana, a més de calor, ha portat un munt d'activitats a la ciutat, que ha celebrat una nova edició del Saló del Manga i el Còmic i les festes dels barris de la zona del Mercat i de la Plana del Castell. 

Més info: “No sabem el que respirem”

D'altra banda, la imatge de la setmana la deixava l'encastament d'un cotxe a una botiga de mòbils que provocava importants destrosses a la façana de l'establiment. 

Més info: Encasten un cotxe en una botiga de mòbils aquesta matinada

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.